Palvelut

Vispilä Catering

Tulossa...

Tutustu Vispilään TÄSTÄ

Yritysjuhlat ja tapahtumat

Mitä kivaa keksitään teidän asiakkaille tai teidän omalle porukalle? Illanviettoa, juhlaa ja siihen pisteenä päälle erinomaisen hyvää ruokaa. Voidaan olla teillä tai meillä, kaikki käy. Vanha-Norrin tilat taipuvat myös koulutuspäiviin, teemapäiviin ja kokouksiin. 

Tai jos haluatte kokata itse….

Vanha-Norrin kokkikoulu

Tuokaa asiakkaanne tai tiiminne meille Vanha-Norrille ja leikitään kokkisotaa. Tehdään alusta asti itse, yksi pilkkoo, toinen perkaa ja kolmas hämmentää. Ja lopuksi riisutaan essut ja istutaan hienosti nauttimaan pöydän antimista.

Tai jos haluat vuokrata kokin teille….

Vuokrakokki

Lupsakkaan kiva ja ammattitaitoinen kokki on kiva mauste perhejuhlissa, yritysjuhlissa tai vaikka kaveriporukan illanistujaisissa. Te käytte kaupassa, ostatte mitä haluatte syödä ja kokki hoitaa loput.

Tai jos teillä on kaikki muut jo omasta takaa, paitsi ne mistä syödään….

Astiavuokraus

Meillä on astiat lautasista viinilaseihin, kahvikupeista haarukoihin ja kaikki siltä väliltä todella isoillekin porukoille. Miksi syödä lerpuista kertakäyttölautasista, kun voi vuokrata posliiniset? Meiltä löytyy astiat juhlaan kuin juhlaan, jokaista kuppia ja tassia myöten - jopa 300 hengelle!

Tai jos on kokki ja on astiat ja ravintolakin, mutta sopassa on liikaa sattumia….

Sukulointi

Saammeko tulla teille sukuloimaan? Rautainen ravintola-alan ammattilainen näkee nopeasti, mikä hämmentää ja osaa antaa vinkkejä siihen, miten hommaan saadaan oikeanlaista makua.