Palvelut

Yritysjuhlat, asiakasillat, virkistyspäivät, tapahtumat

Mitä kivaa keksitään teidän asiakkaille tai teidän omalle porukalle? Illanviettoa, juhlaa ja siihen pisteenä päälle erinomaisen hyvää ruokaa. Voidaan olla teillä tai meillä, kaikki käy. Vanha-Norrin tilat taipuvat myös koulutuspäiviin, teemapäiviin ja kokouksiin.

Meillä on mahtava verkosto yhteistyökumppaneita, joiden kanssa keksimme ja järjestämme vaikka mitä kivaa potkukelkkailusta lumikenkäkävelyyn, hortoiluista (se on luonnonyrttikeräilyä) kokkisotaan. Viereisellä Kaukjärvellä voi meloa ja sen rantaviivan läheisyydessä vaeltaa, sienestää tai vaikka pelata frisbeegolfia.

Kimppakokkailut ja kokkisodat

Kokataan kimpassa tai tehdään siitä kilpailu. Meillä on ruuti ja aseet, sinun tarvitsee tuoda vain ihmiset paikalle. Kimppakokkailu on hauskaa asiakkaiden, työporukan ja ystäväporukan kanssa. Tehdään alusta asti itse, yksi pilkkoo, toinen perkaa ja kolmas hämmentää. Ja lopuksi riisutaan essut ja istutaan hienosti nauttimaan pöydän antimista.

Perhejuhlat, häät, syntymäpäivät

Hip hei, nyt on juhlan aika. Ja silloin on todellakin tärkeää, että juhlakalu, hänen puolisonsa, sukulaiset ja ystävät saavat kaikki juhlia, eikä passata keittiössä. Se vasta tekeekin juhlasta juhlan.

Catering

Haluatko järjestää juhlasi tai tapahtumasi yrityksen tiloissa, kotona ja jossain erityisessä paikassa? Missä ikinä haluatkin juhlia, me tulemme paikan päälle hoitamaan homman. Tuomme paikalle ruuat, astiat ja henkilökunnan.

Vuokrakokki ja -tarjoilija

Lupsakkaan mukava ja ammattitaitoinen kokki on kiva mauste perhejuhlissa, yritysjuhlissa tai vaikka kaveriporukan illanistujaisissa. Te käytte kaupassa, ostatte mitä haluatte syödä ja kokki hoitaa loput.

Me tulemme auttamaan mielellämme myös kollegoitamme silloin, kun kokista ja tarjoilijasta on pulaa.

Astiavuokraus

Meillä on astiat lautasista viinilaseihin, kahvikupeista haarukoihin ja kaikki siltä väliltä todella isoillekin porukoille. Miksi syödä lerpuista kertakäyttölautasista, kun voi vuokrata posliiniset? Meiltä löytyy astiat juhlaan kuin juhlaan, jokaista kuppia ja tassia myöten - jopa 300 hengelle!