MokkerMeija Oy

MokkerMeija Oy on ravintola-alan ammattilainen, MokkerMeija on taidokas juhlien ja tapahtumien järjestäjä, MokkerMeija on lähiruuan lähettiläs. MokkerMeija tietää miten ruokitaan suuria joukkoja - ajatusta, makua, eettisyyttä ja ympäristöä unohtamatta.

MokkerMeija on perheyritys, jota luotsaavat Tiina ja Veli-Matti Koski. Kokemusta löytyy 16 vuoden ajalta: Vanha-Norrin juhla- ja pitopalvelusta, Forssan Kehräämön Vanha Värjäri -ravintolasta ja viimeksi Eerikkilän urheiluopiston ravintolapalveluista.Meillä on tietoa ja taitoa, miten tarjoillaan päivittäin 800 annosta ruokaa, 200 annosta neljä kertaa päivässä. Asiakaskuntamme on ollut aina moninaista maajoukkueurheilijoista rippileiriläisin, perheistä yritysporukoihin, lapsista senioreihin. Monipuolinen, terveellinen ja puhdas ruoka syntyy suureksi osaksi lähiruuasta, lähituottajien vihanneksista, juureksista, lihasta ja kalasta.

Olemmekin olleet aktiivisesti kehittämässä lähiruokakonseptia ja lähiruokatukkutoimintaa Forssan seudulla. Lähiruokatukku kerää paikallisilta tuottajilta raaka-aineet ja toimittaa ravintoloiden tarvitseman määrän yhdestä osoitteesta ja yhdellä kuljetuksella.