Tapahtumakalenteri

NorriFolkLauantai  12.6.2021 - Vanha-Norri

UUSI TAPAHTUMA!

Historian ensimmäinen NorriFolk järjestetään 12.6.2021 Vanha-Norrin pihapiirissä.

Koronatilanteen edelleen vallitessa, järjestämme kaikki tulevan kesän tapahtumat ulkotapahtumana.

Näin pystymme parhaiten takaamaan tapahtumien turvallisuuden.

Aikatauluista tiedotamme lähempänä, kun on selvillä sen hetkiset ravintolarajoitukset.

 

NorriFolkin esiintyjät:

PAULI HANHINIEMI JA RETKUE

Pauli Hanhiniemi on suomalainen muusikko, säveltäjä ja sanoittaja. Hän tuli tunnetuksi Kolmas Nainen -yhtyeen laulusolistina. Myöhemmin hän toimi yhtyeessä Pauli Hanhiniemen Perunateatteri (1994–2004) sekä kansanmusiikkia soittavassa yhtyeessä Hehkumo. Pauli Hanhiniemen oma bändi, Pauli Hanhiniemen Retkue soittaa omalla keikalla kaikki Paulin suuremmat hitit ja mukana on myös yhtyeen omat biisit, kuten hittisingle “Suru teki lähtöään”. Hanhiniemi on tehnyt tekstejä myös muille yhtyeille ja artisteille. Hän sai Juha Vainio -sanoittajapalkinnon vuonna 2007.

YHTYE:
Pauli Hanhiniemi (laulu, kitara)
Riku Kettunen (kitara)
Ville Rauhala (basso)
Juppo Paavola (rummut)

HEIMOSUDET

Heimosudet on vuonna 2020 perustettu uusi yhtye, joka tekee suomenkielistä folk-poppia. Yhtye koostuu kahdesta ystävästä (Joel Järvinen & Mikko Kallio), jotka säveltävät, sanoittavat sekä tuottavat kappaleensa itse. Joel ja Mikko ovat tehneet yhdessä musiikkia erilaisissa projekteissa aina vuodesta 2014 asti. Musiikki on muovannut heistä matkan varrella myös parhaat ystävät.

Heimosudet syntyi palosta yhdistellä modernia poppisoundia ja folk-elementtejä keskenään sekä halusta kertoa rehellisiä tarinoita ihmisten elämistä omalla äidinkielellä. Yhtyeen banjon ja ukulelen kannattelema iloisen kaihoisa, jopa avaruusmainen soundi on jotain, mitä suomen musaskenessä ei vielä ole kuultu. Heimosusien musiikista välittyy rehellisyys ja maanläheisyys, joka resonoi myös duon persoonallisuutta.